(846)360411



info@dpjc.lt

2024-04-17

Drauge kuriame gėrį vaikams! Skirkite 1,2 % paramą DPJC!

Mūsų įspūdžiai DPJC

Šiame jaunimo centre pirmą kartą apsilankėme mokyklos tikslais, per netradicines mokymosi dienas. Atvykome čia su mylima ir pačia nuostabiausia mokyklos mokytoja. Mes norėjome sužinoti viską apie savanorystę ir jos ypatumus. Mus pasitiko be galo malonus darbo kolektyvas, su nuoširdžiomis šypsenomis, spinduliuojančia energija ir gerumu. Kalbėdami apie savanorystę, įvairius žmones, bendravimą ir gerovę, pajutome, jog norime prie to prisidėti kuo daugiau. Viskas įvyko labai greitai.

Žengėme pirmąjį žingsnį savanoriavimo link. Pirmoji mūsų užduotis buvo sukurti rankų darbo kalėdinius atvirukus. Gaminant atvirukus mūsų širdys prisikaupė gerovės, veiduose spindėjo šypsenos ir jautėme neapsakomai nuostabų jausmą. Mokykloje senai ieškojome ir išbandėme įvairius užsiėmimus, esame mokyklos mokinių tarybos komitete, tačiau truko tiek ne daug iki pilnos laimės. Mes ją suradome būtent čia. Tai lyg mūsų pašaukimas ir senai ieškota viltis, jog mūsų geri darbai pradžiugins, padės, sušildys kitą.

Tikimės, jog ateityje savanoriavimas vis dar išliks ypatingas užsiėmimas keliantis džiaugsmą ir neįprastus jausmus. Norėtumėme padėkoti visiems jaunimo centro darbuotojams už tai, kad priėmė mus ir padėjo atrasti save. Ir žinoma didelį AČIŪ sakome mokytojai Vilijai Dužinaitei, be jos iniciatyvos nebūtumėme pasiekę to ką esame pasiekę dabar. Ir tai tik pradžia... :)

M. Mažvydo progimnazija