(846)360411



info@dpjc.lt

2024-03-29

Drauge kuriame gėrį vaikams! Skirkite 1,2 % paramą DPJC!

Šeimų stovykla

2017 m. spalio 27-29 d. startavome su pirmąją projekto „Kompleksinės paslaugos šeimoms Klaipėdos mieste“ išvykstamąja stovykla. Su jauduliu, nekantrumu bei didžiuliu entuziazmu laukėme išvykos. Ir tikrai vertėjo!

Penktadienio vakarą šeimas pasitikome kaimo turizmo soyboje „Gribžė“, laiką linksmai praleidome susipažindami, žaidimų pagalbą geriau viens kitą suprasdami ir atrasdami, dieną užbaigėme jaukiu filmų vakaru.

Pailsėję, su naujomis jėgomis pasitikome šeštadienį, aktyviai ir veržliai dalyvavome protų mūšyje „Super šeimynėlė“, išklausėme svečio pranešimą apie pirmosios pagalbos teikimą, praktiškai išbandėme kaip teikti pagalbą nelaimės atveju. Popietę skyrėme meninei veiklai, kiekvienas stovyklos dalyvis turėjo galimybę pasigaminti „laimės akmenėlį“ ir parsivešti jį prisiminimui. Ir galiausiai, vakarą triukšmingai ir siautulingai užbaigėme madų šou Helovino tematika, buvome sužavėti šeimų kūrybiškumu, talentu, dizaino sprendimais ir begaliniu artistiškumu. Emocijos neperteiksime, bet galime pasakyti, jog tą vakarą stovykloje dainos, šokiai ir juokas dar ilgai netilo.

Sekmadienį ramiai ir jaukiai pradėjome draugystės apyrankių pynimu, sušvitus saulutei aktyviai išbandėme jėgas orientaciniame žygyje „Pažink Gribžę“. Nepastebėjome kaip greit pralėkė laikas bei atėjo atsisveikinimo akimirka, labai džiaugiamės, aktyviomis ir šauniomis šeimomis, turiningu laiku, sėkmingu startu bei kas svarbiausia – plačia savaitgalio šypsena! Ačiū visiems ir iki kitų susitikimų!