(846)360411



info@dpjc.lt

2024-04-16

Drauge kuriame gėrį vaikams! Skirkite 1,2 % paramą DPJC!

Turiningas vasaros užbaigimas

Šiuo sąskrydžiu siekta sustiprinti NVO bendradarbiavimą, pasisemti naujų idėjų ir gerai praleisti laiką. Pirmąją sąskrydžio dieną vyravo neformali veikla: dalyviai ruošė meninius prisistatymus, dalyvavo vakarinėje programoje. Daugelis su nekantrumu laukė „naktinės staigmenos“, kuri buvo slepiama iki pat jos pradžios. Visi buvo pakviesti dalyvauti naktiniame orientaciniame žygyje, kurio metu ieškota lobio, kuris buvo paslėptas Kuršių marių pakrantėje. Antrąją sąskrydžio dieną dalyviai turėjo galimybę pabendrauti su Lietuvos NVO informacijos ir paramos centro direkroriumi Martinu Žaltausku. Pasibaigus diskusijai, dalyviams teko ir pasavanoriauti – visi tvarkė sąskrydžio vietą – turizmo sodybą „Kintų pakrantė“.

Sąskrydis baigėsi šauniausių nevyriausybinių organizacijų atstovų apdovanojimu. Rasa ir Lina taip pat neliko nepastebėtos – gavo „Gerosios širdies“ nominacijas.

Apibendrinant įvykusį renginį, priimta vieninga nuomonė, kad sąskrydžio idėja yra vienijanti, skatinanti bendradarbiavimą ir tęstina kitais metais.

 

Lina Uktverytė ir Rasa Jokūbaitė