(846)360411



info@dpjc.lt

2024-03-28

Drauge kuriame gėrį vaikams! Skirkite 1,2 % paramą DPJC!

2013-12-05 Mūsų pirmoji Tarptautinė savanorių diena

LPF Dvasinės pagalbos jaunimui centras (DPJC) kaip ir kiekvienais metais gruodžio 5 dieną mini Tarptautinę savanorių dieną. Ši diena vainikuoja visų metų savanorių pastangas ir veiklą, jos metu  išreiškiama padėka, pasidžiaugiama nuveiktais savanorių darbais. Savanoriška veikla leidžia savanoriams ne tik dalintis savo žiniomis ir vertybėmis su vaikais, bet ir  tobulėti kaip asmenybėms.

Šiais metais Tarptautinės savanorių diena prasidėjo Šv. Mišiomis, kurių metu vaikai su savanoriais nešė atnašas. Mišių pabaigoje kunigas palaimino savanorius, dėkojo už jų veiklą. Jauki bažnyčios aplinka, giesmės, pamokslas ir palaiminimas sukūrė iškilmingą ir malonią nuotaiką mūsų širdyse. Po Mišių savanoriai buvo kviečiami pratęsti šventę boulinge. Čia savanoriai galėjo dalyvauti boulingo turnyre, vyko „Protų mūšis“, kurio metu savanoriai parodė savo „proto galias“. Šauniausiai pasirodžiusi komanda buvo apdovanota saldėsiais.

Renginio metu buvo apdovanoti labiausiai ir aktyviausiai savo veikloje pasižymėję savanoriai, kurie gavo malonias dovanėles iš programų koordinatorių rankų. Šie apdovanojimai ne tik mums, bet ir kitiems savanoriams buvo labai svarbūs ir reikšmingi. Abi su drauge nusprendėme, kad ši padėka mums maloniausia. Tai paskatino dar daugiau laiko skirti Vaikų dienos centro „Sraigė“ vaikams. Labai dėkojame DPJC darbuotojams ir savanoriams, kurie prisidėjo prie šios gražios šventės organizavimo.

Vaikų dienos centro „Sraigė“ savanorės  Aistė Jurgilaitė ir Giedrė Navickaitė