(846)360411



info@dpjc.lt

2024-03-29

Drauge kuriame gėrį vaikams! Skirkite 1,2 % paramą DPJC!

Lietuvos jaunimo dienose Alytuje ieškojome lobio:) O ką Tu ten radai? Koks tavo lobis?

Salomėja: Tikėjime patyriau atgaivą, sutikau daug mielų žmonių. Ypač patiko naujų žmonių širdys, atviros, šiltos širdys. Jausti kitų širdis - tai jausti laimę, tad linkiu jaustis laimingiems.

Lina: Lobio neradau, tačiau, radau žemėlapį, kuriame pažymėtas mano lobis. Nuo šių Lietuvos jaunimo dienų tikslingai pradėsiu jo ieškoti. Ačiū visiems.

Evelina: Lobį radau, per šias jaunimo dienas pradėjau labiau tikėti į Dievą. Radau gerus draugus ir pasitikėjimą savimi. Karolina: Didžiausias lobis, kurį ten radau buvo draugai. Radau ir minimalų pasitikėjimą savimi ir kitais. Gerai pasilinksminau.

Indrė: Mano lobis - artimieji ir be galo draugiški naujieji draugai, padedantys visada, net pačiomis sunkiausiomis akimirkomis. Tokio supratimo dar nesu patyrusi. Ačiū visiems:)
Kitas mano lobis - dviratis. Nuo šiol kiekvieną savaitę važiuosiu kur tik galėsiu. Pradėjęs negali sustoti.

Audrius: Džiaugiuosi, kad viskas pavyko – gamta, oras nuvedė link tikslo. Kiekvienas radome tai, ko tikėjomės ar vylėmės. Be galo gera, kad radome bendrą kalbą ir pomėgius. Idėjų kyla daug, bet laikas parodys ar pajėgsime tai įgyvendinti. Linkiu visiems sėkmės. 

Tadas: Svajonę, kuri manęs dar laukia. Ir smagu matyti draugus laimingus po visko.

Eimantas: Gaila manęs ten nebuvo.., bet lobį radau ir Klaipėdoje. Merginos ilgesys... Labai laukiau, kol ji grįš. Ji - mano didžiausias lobis.

Viktoras: Jei kalbant apie Lobį, tai jį atradau savo širdyje: drąsą, naujas pažintis, gebėjimą prisitaikyti prie naujų žmonių. Kompanija, su kuria buvau žygyje visą savaitę su manimi elgėsi kaip su geriausiu draugu, buvo patys maloniausi, nuostabiausi, išmokė mane, kaip elgtis sunkioje situacijoje viską sprendžiant drauge, komandoje, nuo pradžios iki galo, kaip vienas kumštis. Pačioje šventėje susipažinau su pusšimčiu naujų žmonių, kurių nebijojau užkalbinti. Net po pačio žygio norisi kasdien susimatyti su žygeiviais ir drąsiai, atvirai sakau, su šiais naujais gyvenimo draugais, tai yra - Lijana, Lina, Karolina, Jūra, Evelina, Indre, Salomėja, Audriumi leisčiausi į bet kokią kitą pačią nerealiausią kelionę, ir viską su jais mielai pakartočiau. Nerealiai faina, myliu Jus!!!