(846)360411



info@dpjc.lt

2024-04-28

 
Kam gali būti aktuali ši grupė? Grupė skirta pilnametėms moterims, kasdieniame gyvenime išgyvenančioms streso, nerimo bei įtampos jausmus ir siekiančioms atrasti būdų, galinčių palengvinti šias būsenas.
 
Kas vyks grupėje?
- Grupė gali padėti suprasti, kas vyksta su mūsų fiziniu bei psichologiniu kūnu, kuomet išgyvename stresą ir nerimą bei atrasti būdus, didinančius individualią toleranciją kasdienybėje patiriamiems sunkumams;
- Grupėje mokysimės mokslu pagrįstų stresą bei nerimą mažinančių metodikų, tokių kaip vizualizacija, progresuojanti raumenų relaksacija ir kt., kognityvinių technikų streso įveikai;
- Darnų santykį su savimi kursime pasitelkdamos dailės, pasakų bei rašymo terapijos elementus;
 
Grupė – saugi ir nevertinanti erdvė. Buvimas draugėje ir galimybė ne tik pasidalinti, bet ir išgirsti kitas grupės nares gali padėti sumažinti atskirties ir nevilties jausmus, mokytis naujų reakcijos ir elgesio būdų, suprasti, jog nesame vienos su sunkumais, kuriuos patiriame.
 
Grupės pradžia – š. m. lapkričio 7 d. Grupė susitiks 8 kartus, 2 k. per savaitę antradieniais bei ketvirtadieniais nuo 18.00 iki 20.00 val. Dvasinės pagalbos jaunimui centre, adresu Darželio g. 11, Klaipėda.
 
Susitikimus moderuos sveikatos psichologijos magistrantė, lektorė Eglė Kavaliauskaitė.
 
Svarbu! Vietų skaičius grupėje ribotas. Registruotis kviečiame tik įvertinus galimybę sudalyvauti visuose grupės susitikimuose. Tai nėra psichoterapinė grupė. Dalyvavimas grupėje nepakeičia individualių ar grupinių psichoterapijos konsultacijų ir/ar vaistų.
 

Registracijos nuoroda - https://forms.gle/addsiKTkMzZLBmSa6

Užsiėmimai nemokami!

Veiklos finansuojamos 2021–2027 m. Europos Sąjungos struktūrinės paramos „Europos socialinio fondo +“ ir 2021–2027 m. Europos Sąjungos struktūrinės paramos bendrojo finansavimo lėšomis.