(846)360411



info@dpjc.lt

2024-03-28

Drauge kuriame gėrį vaikams! Skirkite 1,2 % paramą DPJC!

STARTUOJA PROJEKTAS „KOMPLEKSINĖS PASLAUGOS ŠEIMAI KLAIPĖDOS MIESTE“

Nuo š. m. liepos 1 d. Klaipėdos miesto savivaldybės administracija kartu su projekto partneriais pradeda vykdyti iš ES struktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamą projektą „Kompleksinės paslaugos šeimai Klaipėdos mieste“. Projekto tikslas – sudaryti sąlygas Klaipėdos miesto šeimoms gauti kompleksiškai teikiamas paslaugas, užtikrinant paslaugų prieinamumą kuo arčiau šeimos gyvenamosios vietos, skatinant šeimą įveikti įvairias iškilusias krizes (skyrybos, problemos vaikų auklėjime, netektis, negalia, šeimos ir darbo įsipareigojimų derinimas, smurtas šeimoje ir kt.).

Projekto partneriai, teiksiantys paslaugas – Labdaros ir paramos fondas Dvasinės pagalbos jaunimui centras, Labdaros ir paramos fondas „Dienvidis“, VšĮ „Būties jaukuma“ ir VšĮ Socialinių paslaugų informacijos centras. Biudžetinė įstaiga Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centras teiks visapusišką informaciją  įvairiomis informavimo priemonėmis apie projekto veiklas ir jas vykdančias įstaigas.

Kviečiame Klaipėdiečius, nuo š. m. liepos 1 d. kreiptis į BĮ Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centrą, Debreceno g. 48, Klaipėda, tel. (8 46) 41 22 85, kur bus suteikta pirminė konsultacija apie galimas gauti paslaugas.