(846)360411



info@dpjc.lt

2024-03-28

Drauge kuriame gėrį vaikams! Skirkite 1,2 % paramą DPJC!

2014-12-05 Tarptautinė savanorių diena šiais metais kaip niekad triukšminga!

Gruodžio 5 dieną minima Tarptautinė savanorių diena. Kaip ir kiekvienais metais LPF Dvasinės jaunimui pagalbos centras šią dieną paminėjo. Pavakarę susitinkamo šv. Mišiose, kuriose kunigai laimino ir dėkojo savanoriams už jų darbą, centro darbuotojai skaitė skaitinius, savanoriai dalyvavo atnašų procesijoje. Mišiose - ypatingas jaukumas, kuris nuo pradžios iki pabaigos tvyrojo aplink mus. Visi susirinkę
giedojo giesmes, žmonės nuoširdžiai meldėsi,  kunigo padėką vainikavo aplodismentai. Turbūt kiekvienas išsinešėme dalelę jaukumo, virpesio širdyse, nuoširdumo, apmąstymus.

Vėliau visi keliavo į „Broadway“ boulingą. Susirinkusieji - būrys nuoširdžių, linksmų žmonių, daug triukšmo ir skardaus juoko. Visą vakarą smaginomės žaisdami, bendraudami, kai kurie ir susipažindami. Linksmas laikas buvo garantuotas. Tai buvo mano pirmoji savanorių diena, kuri paliko tik geriausius ir gražiausius prisiminimus. Norėtųsi padėkoti DPJC darbuotojams už įsimintiną renginį. Tikiuosi, kad ši tradicija gyvuos amžinai! Iki susimatymo kitais metais! Ačiū!

Vaikų dienos centro „Sraigė“ savanorė Erika Dacienė